Boek PR

Wat is Boek PR?

Met Boek PR kun je op een gemakkelijke en laagdrempelige manier aandacht vragen voor een boek in de media, kortgezegd noemen we dit boek PR. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een goed persbericht te schrijven voor de lancering van je boek, het houden van een perspresentatie over je boek of het benaderen van specifieke journalisten en media die schrijven over het onderwerp van het boek. Bij een zakelijk boek, zijn vakmedia interessant om te benaderen of economie redacties van landelijke media. Is je boek sterk gericht op een bepaalde regio, dan kunnen lokale en regionale media interessant zijn om te benaderen. En is je boek juist gericht op consumenten, dan kan het slim zijn om influencers en lifestyle media te benaderen voor je boek via sampling of winacties.

De Bruijn PR Boek PR

We geloven sterk in de synergie tussen paid, earned, shared en owned media. We proberen bij de inzet van PR dan ook altijd altijd slimme combinaties te maken met de inzet van content (bijvoorbeeld blogs op je website) en social media. Zo versterken deze kanalen elkaar en bereiken we zoveel mogelijk zichtbaarheid bij relevante doelgroepen voor je boek.

Meer weten?

Wil je hier meer over weten of voorbeelden zien van onze opdrachtgevers? Benieuwd naar de mogelijkheden met Boek PR voor jouw boek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cases Boek PR

Boekpresentatie Orka Marineschepen.nl Jaime Karreman

Orka

Orka is een boek in een voor de Nederlandse literatuur totaal nieuw genre: onderzeebootthrillers. Een...