Drie nieuwe professionals van start bij Intigris

Intigris
Amsterdam, 14 oktober 2021 – Salesforce Implementatie Partner Intigris heeft het team uitgebreid met drie nieuwe professionals. Jeannete van Berkel (48) is gestart als Managing Consultant,  Wierish Lachmipersad (38) als Senior Delivery Manager, en ten slotte is Kelly Vonk (33) aangesteld als Account Executive. De drie professionals zijn aangenomen om vorm te geven aan de sterke groei die Intigris het afgelopen jaar doormaakte. 
 
Van Berkel werkte eerder o.a. als Business Development Manager, Solution Engineer en Consultant bij zowel grote bedrijven als SAP Nederland, T-Mobile en Salesforce, als bij kleinere organisaties en start-ups. In haar rol als Managing Consultant is ze met een team verantwoordelijk voor een aantal Intigris klanten. Ook zal Van Berkel zich bezighouden met innovatie en groei binnen het bedrijf.
 
Lachmipersad heeft veel Salesforce ervaring opgedaan bij onder meer Accenture, Cloud First en VodafoneZiggo en is door zijn uitgebreide Salesforce kennis zeer breed inzetbaar. In de rol van Senior Delivery Manager zal hij ook invulling geven aan de groei en toekomstige Salesforce implementaties voor Intigris uitvoeren. Vonk is een mooie aanvulling op het Salesteam met haar uitgebreide Salesforce ervaring die ze opdeed bij Accenture, Indeed en Salesforce.
 
Hans Nieuwenhuis, oprichter en directeur van Intigris licht toe: “We zijn erg blij met de uitbreiding van het Intigris team met deze drie ervaren mensen. We zoeken steeds de juiste versterking om het team op zo’n manier in te richten dat we onze klanten optimaal kunnen helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Die invulling is met de komst van deze drie professionals zeker gelukt!”
 
Intigris heeft 30 medewerkers met diverse achtergronden en nationaliteiten. Het bedrijf houdt kantoor aan het Amsterdamse IJ in het karakteristieke Kraanspoor gebouw.