Maaltijdsalade gemaakt door Hessing Beste Product van het Jaar

Jumbo Caesar salade
Zwaagdijk-Oost, 12 december 2019 – De Jumbo Caesar Maaltijdsalade is door consumenten verkozen als Beste Product van het Jaar 2019-2020, in de categorie maaltijdsalades. Deze salade wordt door Hessing ontwikkeld, geproduceerd en geleverd aan Jumbo.
 
De afgelopen weken konden consumenten online stemmen op hun favoriete product van het jaar. Zij beoordelen de genomineerde producten op onder andere prijs-kwaliteitverhouding, presentatie en gebruikstevredenheid. In de categorie maaltijdsalades waren drie varianten genomineerd, waarbij de salade die gemaakt wordt door Hessing het hoogst scoorde en als winnaar uit de bus kwam.

Waardering van consument

Hessing is er trots op dat de Caesar salade categoriewinnaar is. Algemeen Directeur Frank Hessing is blij met de uitkomst: “Consumenten waarderen deze maaltijdsalade, en dat is ook een belangrijke erkenning voor ons. De Caesar salade die wij voor Jumbo ontwikkelen en produceren is al eerder door de Consumentenbond verkozen als lekkerste salade. De benoeming van Beste Product van het Jaar is voor ons een motivatie om deze kwaliteit te blijven ontwikkelen voor onze klanten.”