Zaanse veganaise allergeenvrij nieuw in assortiment voor horeca

vegenaise
Wormerveer, 6 juli 2022 – Van Wijngaarden lanceert speciaal voor de horeca een allergeenvrije veganaise in een 10 liter emmer en een 750 ml knijpfles. De plantaardige mayonaise bevat geen allergenen, gluten, ei, lactose en mosterd. Met deze nieuwe veganaise wil Zaanse Mayonaise horecaondernemers inspireren om hun veganistische kaart uit te breiden. Hiermee komen zij de vegan consument tegemoet, maar juist ook consumenten die gewoon vaker plantaardig willen eten, en consumenten die niet anders kunnen als gevolg van voedselallergieën of intoleranties.

De vraag naar kwalitatieve, allergeenvrije producten neemt de laatste jaren sterk toe. Ook in hotels, restaurants en cafés merken ondernemers dat de behoefte naar bewuste keuzes en meer plantaardige gerechten toeneemt. De Zaanse veganaise allergeenvrij sluit aan op deze trend. De saus heeft de vertrouwde volle smaak van echte mayonaise, maar is helemaal vrij van allergenen.

Plantaardig

Michel van Wijngaarden, CEO van Zaanse Mayonaise is trots op de lancering van het nieuwe product voor de horeca. “Met de Zaanse veganaise allergeenvrij worden veganisten bediend die allergisch of intolerant zijn voor gluten, ei, lactose of mosterd maar ook mensen die vaker bewuste keuzes in hun menu willen maken”, aldus Van Wijngaarden. De plantaardige mayonaise is de perfecte basis voor het maken van eigen sauzen of als invulling voor een bestaand recept.

Assortiment

De Zaanse veganaise allergeenvrij is bovendien een mooie aanvulling op het bestaande horecasegment. Van Wijngaarden bedient al jaren de horeca en is een vertrouwd gezicht voor horecaondernemers. Het bedrijf uit Wormerveer wil zich voor deze doelgroep continu verbeteren en biedt met de uitbreiding van het assortiment voor de horeca gehoor aan de vraag naar allergeenvrije producten. Op deze manier steunt Zaanse de horecaondernemers die steeds vaker te maken hebben met consumenten die vragen naar allergeenvrije producten als gevolg van een bewuste levensstijl of voedselallergieën en intoleranties.
 
Zaanseveganaiseallergeenvrijis vanaf nu te bestellen in een 10 liter emmer en in een 750 ml knijpfles.