Actief Werkt! Uitzendbureau opent nieuwe vestiging in Vlaardingen

Actief Werkt! Uitzendbureau opent nieuwe vestiging in Vlaardingen
Vlaardingen, 29 september 2021 –  Uitzendbureau Actief Werkt! opent een nieuwe vestiging in de binnenstad van Vlaardingen. Het is de 70e locatie van de uitzendorganisatie en de 15e vestiging die Actief Werkt! de afgelopen twee jaar heeft toegevoegd aan het landelijke netwerk. Door de sterke groei van de uitzendorganisatie en de eveneens flinke toename aan vacatures in de regio Rotterdam, was er behoefte aan een specifieke vestiging in Vlaardingen. Het uitzendbureau is begin september officieel geopend in aanwezigheid van Bart Bikkers, wethouder van o.a. Arbeidsmarkt, Economische Zaken en eerste locoburgemeester van de gemeente Vlaardingen.
 
Actief Werkt! gelooft in een persoonlijke en lokale aanpak en wil zo dicht mogelijk bij haar klanten en werkzoekenden gevestigd zijn. Vanuit de Kuiperstraat in Vlaardingen bemiddelt Actief Werkt! werkzoekenden uit de omgeving naar vacatures in onder andere de productie, magazijn en logistiek maar ook voor ondersteunende administratie functies. De vestiging wordt gerund door vestigingsmanager Nathalie El Houfi en intercedent Yasmin Asrih. Actief Werkt! Vlaardingen is sinds begin september gevestigd aan de Kuiperstraat 92, op de kruising met de Waalstraat en direct tegenover het Gemeentehuis.
 
Productie en maakindustrie
Nathalie vertelt: “Wij bedienen in Vlaardingen al een grote opdrachtgever in de productie. Deze regio kenmerkt zich ook door de maakindustrie, er zijn hier meerdere grote producenten gevestigd. Omdat de Rotterdamse vestiging ook hard groeit, was de keuze om hier ook een vestiging te openen een logische stap. Persoonlijk vind ik het een hele mooie kans om nu als manager betrokken te zijn bij het opstarten van een vestiging. De persoonlijke aanpak van Actief Werkt! omarm ik want door deze aanpak leren we mensen echt kennen en kunnen we de juiste match maken. Onze deur staat voor iedereen open, en wij doen ons best om voor iedereen een passende baan te vinden. Dit geldt natuurlijk ook voor werkgevers in de omgeving. Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en op zoek te gaan naar het juiste personeel!”
 
Actief Werkt! heeft sinds 2019 een top 10 positie in de Nederlandse markt van uitzenders. Het uitzendbureau opende de afgelopen twee jaar vijftien nieuwe regionale vestigingen. Directeur van Actief Werkt, Ronald Kardol, licht toe: “We geloven sterk in onze persoonlijke en lokale aanpak. We zien dat het werkt om zo dicht mogelijk bij onze klanten en werkzoekenden te zitten. Dat doen we tegen de markttrend in. Niet alles gaat digitaal, op de arbeidsmarkt is de menselijke factor en het verbinden van werkgevers en werknemers nog steeds erg belangrijk.”