Case Zonnatura Droom Zacht thee

Zonnatura droom zacht thee

Onlangs heeft Zonnatura haar nieuwste product gelanceerd: de Droom Zacht slaapthee. In een tijd waarin een goede nachtrust van cruciaal belang is, is het helaas steeds moeilijker om die te bereiken door de overvloed aan prikkels. Denk aan de voortdurende notificaties van apps, het werk wat door gaat, sociale verplichtingen en de behoefte aan tijd voor zowel familie als vrienden. De Droom Zacht theeën helpen je om ’s avonds optimaal te ontspannen. Het zijn kruideninfusies met ontspannende eigenschappen, die kunnen helpen om gemakkelijker in slaap te vallen. Zonnatura benaderde De Bruijn PR om de lancering van de Droom Zacht thee met PR te ondersteunen.

Influencer PR

We introduceren de theeën aan de hand van een PR-samplingactie. Met productsampling sturen we een pakket met de nieuwe producten naar relevante influencers. Hierbij moedigen we hen aan om de producten te delen met hun volgers. Met deze actie richten we ons op influencers met een bewuste en gezonde levensstijl. Niet een doorsnee proefaccount, maar echt Instagrammers die zich focussen op natuurlijke en gezonde producten. In totaal heeft 70% van de influencers het pakket met hun volgers gedeeld, wat zorgde voor een hoog en mooi bereik in een relevante doelgroep! Naast het uitvoeren van de samplingactie brachten we betaalde samenwerkingen tot stand met diverse influencers. Zo maken we de producten via influencers zichtbaar bij de doelgroep van Zonnatura.

Wat voor slaper ben jij?

Verder hebben we naast het inzetten van influencers ook de ‘Wat voor slaper ben jij’ quiz ontwikkeld. Met behulp van deze quiz kun je jouw perfecte slaaproutine ontdekken en zien welke Zonnatura-thee daar het beste bij aansluit. Zo komt er bijvoorbeeld naar voren dat je een echt ochtendmens bent en hier past het best de Droom Zacht Rooibos en Kaneel bij. Onder de respondenten zijn er mooie prijzen verloot, zoals een headspace jaarabonnement en slaapsprays voor op je kussen.

Ook nieuwsgierig naar mediabenadering of influencer sampling? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.