Over ons

De Bruijn PR is een allround communicatieadvies en PR bureau met een hands-on mentaliteit. We zijn een jong bureau met een berg aan ervaring voor opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren: van zorg en facilitaire dienstverlening, HR en recruitment tot aan financiële dienstverlening en food. We staan voor een praktische en flexibele instelling en hanteren transparante diensten en tarieven. We zijn gevestigd in Amsterdam Noord op de NDSM werf.

Oprichter Marianne de Bruijn startte in januari 2016 met De Bruijn PR. Zij was als PR adviseur ruim vijftien jaar lang verbonden aan het communicatieadvies- en PR bureau Creative Venue en het arbeidsmarktbureau ACA Communicatie in Amsterdam. Zij werkte daar voor een keur aan opdrachtgevers zoals o.a. HAK Groenten, Van Dobben, Kwekkeboom, Flanderijn Gerechtsdeurwaarders, Please Payroll, OHRA Zorg, Defensie, Connexxion en Flexa.

Inmiddels is De Bruijn PR uitgegroeid tot een bureau van vijf medewerkers en een flexibele schil van professionals op het gebied van vormgeving, social media en content. We werken met veel plezier voor zowel kleine als grote opdrachtgevers die behoefte hebben aan meer zichtbaarheid voor hun product of merk. Ook worden we vaak ingezet door reclamebureaus om campagnes extra zichtbaar te maken met PR.

DBPR is gespecialiseerd in zowel corporate als marketing PR, online PR en recruitment PR. Lees hier meer over onze diensten , aanpak en werkzaamheden.

Ook zijn we lid van het internationale communicatienetwerk IPREX. Hiermee geven we onze opdrachtgevers toegang tot een groot scala aan internationale bureaus en diensten. IPREX begon als een pr-netwerk en is inmiddels gegroeid naar een wereldwijd platform met 1.250 medewerkers en 96 kantoren over de hele wereld.

 

Team De Bruijn PR

 

Instagram