Team

Marianne de Bruijn – Directeur

Door de wol geverfde, sociale en zeer betrouwbare PR professional die in 2016 het roer omgooide en De Bruijn PR oprichtte. Met veel liefde voor het PR vak werkt zij als meewerkend voorvrouw voor kleine en grote opdrachtgevers van De Bruijn PR.

Bureaudier in hart en nieren en verdiept zich graag in nieuwe (desgewenst taaie) onderwerpen. Woont in het pittoreske Landsmeer onder de rook van Amsterdam met haar vriend en hun zoon. Spreekt vier talen en sport graag en veel in haar vrije tijd!

Roos Bouws – Senior PR adviseur

Met een master in de Communicatiewetenschap, werkte zij kort in de recruitment wereld waarna ze toch besloot dat ze het beste tot haar recht kwam in de PR. Inmiddels een zeer ervaren PR adviseur die staat voor gedegen en sterke inhoudelijke adviezen. Is gespecialiseerd in influencer en bloggerrelaties en kan je daar alles over leren en adviseren.

Woont in Amsterdam met vriend en zoon. Heeft een voorliefde voor food en doet aan yoga.

Judith Janse - PR consultant

Deze rasechte Zeeuwse woont nu acht jaar in Amsterdam waar zij haar studie Corporate Communicatie afrondde. In haar eerste echte fulltime job werkt ze vol enthousiasme voor de opdrachtgevers van De Bruijn PR.

Vlogt graag over haar reizen en reist het liefst ook zo veel mogelijk. Daarnaast korfbalt ze ieder weekend op Amsterdams kunstgras!

Anna Gerwe -  PR Trainee

Deze proactieve en altijd gezellige PR trainee is na een stage blijven hangen bij De Bruijn PR. Anna woont met huisgenootjes in Oud-West. Ze volgt de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij De Bruijn PR werkt Anna regelmatig mee op alle projecten van het bureau en voelt zich vooral als een vis in het water als het gaat om Instagram en influencers.

Deze sociale muziek liefhebber bespeelt met veel liefde de piano en geniet in de zomer het liefst van zoveel mogelijk festivals met een lekker koud biertje in haar rechterhand.

Netwerk van professionals

De Bruijn PR beschikt over een groot netwerk van PR en communicatieadviseurs, vormgevers, fotografen en andere specialisten. Hierdoor kunnen we onze klanten van een fullservice dienstverlening voorzien.

Martine Kooi/ Websites en content

Voor de ontwikkeling van websites werkt De Bruijn PR vast samen met Martine Kooi van CONTENT voor elkaar. Zij ontwikkelt websites in WordPress met iedere keer weer een design (inclusief content) dat helemaal afgestemd is op de wensen van de klant, aansluit op de hedendaagse look & feel en waarbij ook de SEO dik in orde is. Martine heeft websitedesign en contentmanagement projecten verzorgd voor onder meer Yarden, Vectus Lease, Tooske Ragas, Caught in the Act, De Rode Boksbal en Fallati Fashion.

Jeannet Keijzer/ Designer

Voor de vormgeving van infographics, illustraties, branded content, brochures en advertenties werkt de Bruijn PR samen met Jeannet Keijzer van Designkracht. Jeannet Keijzer is allround vormgever en werkte onder andere voor de Leidse Onderwijsinstellingen, de ANWB en reclamebureaus Leids Motief en ACA Communicatie.