Team

Marianne de Bruijn – Managing Director

Door de wol geverfde, sociale en zeer betrouwbare PR professional die in 2016 het roer omgooide en De Bruijn PR oprichtte. Met veel liefde voor het PR vak werkt zij als meewerkend voorvrouw voor kleine en grote opdrachtgevers van De Bruijn PR.

Bureaudier in hart en nieren en verdiept zich graag in nieuwe (desgewenst taaie) onderwerpen. Woont in het pittoreske Landsmeer onder de rook van Amsterdam met haar vriend en hun zoon. Spreekt vier talen en sport graag en veel in haar vrije tijd!

LinkedIn icon
Twitter
E-mail

Roos Bouws – Senior PR Consultant

Met een master in de Communicatiewetenschap, werkte zij kort in de recruitment wereld waarna ze toch besloot dat ze het beste tot haar recht kwam in de PR. Inmiddels een zeer ervaren PR adviseur die staat voor gedegen en sterke inhoudelijke adviezen. Is gespecialiseerd in influencer en bloggerrelaties en kan je daar alles over leren en adviseren.

Woont in Amsterdam met vriend, zoon en dochter. Heeft een voorliefde voor food en doet aan yoga.

LinkedIn icon
Twitter
E-mail

Judith Janse - PR Consultant

Deze rasechte Zeeuwse woont nu acht jaar in Amsterdam waar zij haar studie Corporate Communicatie afrondde. In haar eerste echte fulltime job werkt ze vol enthousiasme voor de opdrachtgevers van De Bruijn PR.

Vlogt graag over haar reizen en reist het liefst ook zo veel mogelijk. Daarnaast korfbalt ze ieder weekend op Amsterdams kunstgras!

LinkedIn icon
Twitter
E-mail

Anna Gerwe - Junior PR Consultant

Deze proactieve en altijd gezellige Junior PR Consultant is na een stage blijven hangen bij De Bruijn PR. Anna woont in Zandvoort. Ze heeft de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Bij De Bruijn PR werkt Anna regelmatig mee op alle projecten van het bureau en voelt zich vooral als een vis in het water als het gaat om Instagram en influencers.

Deze sociale muziek liefhebber bespeelt met veel liefde de piano en geniet in de zomer het liefst van zoveel mogelijk festivals met een lekker koud biertje in haar rechterhand.

LinkedIn icon
E-mail

Stephanie Hoogland -  Senior PR Consultant (freelance)

Stephanie is een zeer ervaren marketing- en PR professional die actief meewerkt binnen het team van De Bruijn PR. Ze heeft ervaring op zowel marketing als PR gebied en werkte onder andere voor ING Groep, Mobility Mixx en de Mobiliteitsfabriek. De afgelopen jaren is zij op freelance basis betrokken als sparringpartner en uitvoerder van marketing, communicatie en projectmanagement.

Stephanie werkt locatie onafhankelijk, momenteel vanuit het zonnige Zuid-Spanje. Naast dat zij lekker druk is met  communicatieopdrachten voor verschillende opdrachtgevers, probeert ze zich de Spaans taal eigen te maken en maakt ze graag lange wandelingen met de hond.

LinkedIn icon
E-mail

Veerle de Haan - Junior PR Consultant

Veerle is na haar stage weer terug bij De Bruijn PR. Als junior PR Consultant werkt ze mee op alle projecten die door het team worden gedraaid. Hierin is ze proactief, netjes en georganiseerd. Vooral alles omtrent social media en influencers vindt ze enorm interessant. Veerle is momenteel haar opleiding Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam aan het afronden en woont daarbij sinds kort met huisgenootjes in Amsterdam-West.

In de zomer is het strand haar tweede huis en daar is ze dan ook bijna elke dag te vinden. Daarnaast reist ze graag naar tropische plekken om te surfen. In de winter ruilt ze haar surfboard in voor een snowboard. Verder is ze in het dagelijks leven ook lekker sportief en altijd in voor gezelligheid!”

LinkedIn icon
E-mail

Netwerk van professionals

De Bruijn PR beschikt over een groot netwerk van PR en communicatieadviseurs, vormgevers, fotografen en andere specialisten. Hierdoor kunnen we onze klanten van een fullservice dienstverlening voorzien.