BML Vastgoedstyling

BML Vastgoedstyling case De Bruijn PR

Mariëlle de Bruijn lanceerde in januari 2021 haar stylingadviesbureau BML Vastgoedstyling. De IJmuidenaar maakt huizen verkoopklaar. Ze helpt bij de verkoopstyling, woningfotografie (inclusief 2D en 3D plattegronden) en meubelverhuur. Zo wordt een huis direct ‘Funda-klaar’ gemaakt. BML Vastgoedstyling werkt via de House of KIKI methode waar Mariëlle de Bruijn ook haar certificaten heeft behaald. Uit onderzoek is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt aantoonbaar sneller verkocht worden tegen hogere verkoopprijzen dan concurrerende woningen.

BLM Vastgoedstyling wilde graag haar dienstverlening zichtbaarder maken. Om haar dienstverlening goed in de markt te zetten, adviseerden we om een website en social media kanalen op te zetten. Ook informeerden we de lokale en regionale media over het nieuwe stylingsadviesbureau met een persbericht.

Lancering website

De website hebben we in samenwerking met Content voor Elkaar gemaakt. Voor de website was het gebruik van beeldmateriaal erg belangrijk. Daarom maakten we de keuze voor een wordpress thema waarin foto’s goed tot z’n recht komen. Ook scherpten we de content voor op de website aan.

Regionale publiciteit

Voor de lancering van haar stylingadviesbureau schreven en verstuurden we een persbericht aan de media in regio IJmuiden. We maakten de lancering relevant voor de regio. Uit deze mediabenadering volgden verschillende interview verzoeken en een mooi paginagroot artikel in het Noordhollands Dagblad en de IJmuider Courant. Zie de publicatie hieronder.

Benieuwd hoe we jouw dienstverlening zichtbaar kunnen maken in de media? Neem contact met ons op en we adviseren je graag!

BML Vastgoedstyling in de media