Fosway Group benoemt Cegid als Core Leader in talentacquisitie

Fosway Group benoemt Cegid als Core Leader in talentacquisitie
Amsterdam, 16 juni 2022 – Dit jaar is de recruitment-oplossing van Cegid verkozen tot Core Leader, op basis van onafhankelijk onderzoek door de Europese HRM-analist Fosway Group. Dankzij hun innovatieve software voor talentacquisitie steeg de toonaangevende leverancier van cloudoplossingen naar deze positie in het bekende Fosway 9-Grid™-rapport.
 
Het Fosway 9-Grid™-rapport voor Talent Acquisition is een multidimensionaal model dat wordt gebruikt om de positie van oplossingen en leveranciers in de Europese markt voor HRM-systemen te evalueren en analyseren. Hiermee worden verschillende oplossingen vergeleken op basis van onder meer hun prestaties, potentieel, marktaanwezigheid en totale eigendomskosten.

 

Verschuiving in de markt

 
Nadat Cegid – specialist in business management oplossingen – Talentsoft in 2021 overnam, is hun bereik op het gebied van Cloud Talent Management binnen Europa aanzienlijk uitgebreid. “De markt voor talentacquisitie evolueert snel om te voldoen aan de veranderende behoeften van zakelijke klanten”, zegt David Wilson, CEO van de Fosway Group. “Cegid’s Core Leader positie op de Fosway 9-Grid™ voor Talent Acquisition weerspiegelt hun brede suite van talentcapaciteiten die met succes voldoen aan de eisen van de klanten”.
 
De nasleep van de pandemie, hybride werkmodellen en de War for Talent: het zijn allemaal factoren die de vraag naar recruitment software in de Europese markt hebben versneld en de groei van een nieuw soort leiders hebben gestimuleerd.