Great Place to Work

Vrije publiciteit en online zichtbaarheid

Great Place to Work

Great Place to Work® is een belangrijke erkenning van goed werkgeverschap. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de kwaliteit én effectiviteit van werkgeversbeleid te verbeteren. De lijst van Best Workplaces is de enige werkgeverslijst waarbij zowel het medewerkersperspectief als het managementperspectief wordt meegenomen.

Great Place to Work heeft gekozen voor de bureaucombinatie Steam en De Bruijn PR voor de uitvoering van communicatie en PR. De Bruijn PR is verantwoordelijk voor de vrije publiciteit en (online) zichtbaarheid van Great Place to Work. GPTW wil zichtbaarheid creëren bij bestaande deelnemers en potentiële nieuwe deelnemers aan het onderzoek, werkgevers in het algemeen en influentials in het HR landschap. GPTW wil vooral ook aandacht bereiken bij werknemers en werkzoekenden; zij weten vaak nog niet wat het betekent als een organisatie een Best Workplace is en wat de voordelen daarvan zijn.

In 2017 resulteerde het PR offensief in een groot aantal online en offline publicaties in landelijke media en vaktitels, zoals het mooie en grote artikel in het Het NRC Handelsblad door Ykje Vriesinga. In 2018 verscheen Great Place to Work met een groot artikel in de Metro. Daarnaast besteden nieuwssites zoals HR kiosk, Consultancy en PWnet.nl en vele anderen aandacht aan de werkgeversranglijst.