Hongqi E-HS9

Hongqi E-HS9

De Premium full electric Hongqi E-HS9 heeft een uniek en luxueus design, en beschikt bovendien over intelligente technologie. De auto is voorzien van luxe noviteiten zoals een massagefunctie in de voorstoelen, heeft een scherpe concurrerende prijs en een krachtige elektromotor. Autoleverancier Stern vroeg ons om in samenwerking met The Creative Shopping Center deze auto op de Nederlandse markt te introduceren.

Mediabenadering en event

Voor de lancering van de Hongqi E-HS9 organiseerden wij een pers- en influencerevent op het Circuit van Zandvoort. Op deze dag konden media en influencers de nieuwe elektrische auto live testen op het circuit, een ervaring op zich voor de aanwezige media. Naast het event verstuurden we een persbericht naar diverse vakmedia en landelijke media met een online perskit met foto- en videocontent. Zo konden ook journalisten en influencers die niet aanwezig waren op het event kennis maken met de nieuwe Hongqi.

De mediabenadering resulteerde in verschillende mooie publicaties op onder andere het AD, Nu.nl en BNR nieuwsradio. Het bericht verscheen ook op diverse autoblogs zoals bijvoorbeeld Autozine, Autovisie en Dagelijksauto.

Hongqi collage def

Ook benieuwd naar een PR aanpak voor de introductie van jouw product of dienst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.