Intigris

Naamsbekendheid in branche vergroten

Intigris Salesforce Hans Nieuwenhuis cloudoplossing IT

Intigris optimaliseert bedrijfsprocessen van verschillende opdrachtgevers door het inrichten van Salesforce cloudoplossingen.  Salesforce is een customer relationship management-platform (CRM). De software biedt cloudgebaseerde applicaties voor sales, services, marketing, communities en meer. Dat betekent dat advies, configuratie, ontwikkeling en support over een Salesforce cloudoplossing wordt overgelaten aan de kennis en kunde van het team van Intigris.

Intigris wil zichtbaarder worden en de naamsbekendheid vergroten in de branche. De website van Intigris krijgt daarom visueel en tekstueel een opfrisbeurt. We produceren nieuwe content geproduceerd in de vorm van blogs en video. Via social media worden deze blogs om meer traffic naar de site te creëren. We verzorgen het community management voor de social media kanalen. Door middel van de nieuwe website, persberichten en het onderhouden van de social media delen we het verhaal van Intigris, waarbij de liefde voor geavanceerde technologie voorop staat.

Aan de nieuwe website wordt nog gewerkt. Daarnaast staat Intigris regelmatig in de media, zoals in Het Financieele Dagblad, en online nieuwssites als Dutch IT Channel, Focus on IT  en Kantoor.nl.