Nieuw skibrillen merk ANIMØ combineert de meest stijlvolle looks met topkwaliteit

Nieuw skibrillen merk ANIMØ combineert de meest stijlvolle looks met topkwaliteit
Amsterdam, 22 november 2021 – Het Amsterdamse skibrillen merk ANIMØ lanceert een stijlvolle en elegante skibril die perfect past bij iedere ski-outfit. De bril biedt fantastische kwaliteit en met 19 unieke combinaties zorgt ANIMØ ervoor dat elke skiër de beste looks heeft op de piste. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm, een ‘goggle gap’ is met deze bril voorgoed verleden tijd. ANIMØ is bedacht door skiliefhebbers en biedt als enige merk een totaalpakket voor een kwalitatief goede en tegelijkertijd mooie skibril. De bril wordt standaard geleverd met twee lenzen, twee beschermhoezen en een hardcase om de bril ook buiten de piste en tijdens de après-ski mooi te houden.          
 
Het idee voor het nieuwe skibrillen merk komt van de ondernemers achter reisbureau Frühstuk en de Intercompany Wintersport. Thomas Stuiver begon zijn carrière bij Frühstuk en is nu algemeen manager bij ANIMØ: “Met de ANIMØ skibrillen komen we met iets wat er nog niet was, een skibril voor elke skiër die stijlvol de piste af wil en ook een bril van kwaliteit wil. En met 19 unieke lens- en strap designs maken wij elke piste een stuk kleurrijker. Want de skibril is vaak de accessoire waar het minste aandacht en geld aan wordt besteed. Maar de hoogste UV bescherming én goed zicht hebben tijdens het skiën is net zo belangrijk voor gevorderden als voor beginners. Elke ANIMØ skibril komt daarom met twee lenzen zodat je altijd het beste zicht hebt, of er nu een strakblauwe lucht is of als er veel sneeuw valt. Bij andere merken betaal je extra voor een slecht weer lens of een hardcase. Maar wij vinden dit juist ‘essentials’ en die horen gewoon bij elke bril. Daarom komen we met een betaalbaar pakket waar alles in zit.”
 
Van classic tot uitdagend
ANIMØ biedt in de eerste collectie zowel classic zwarte (The Black Mamba) en witte brillen (The Icebear) met een strakke uitstraling als meer uitdagende goggles met namen als The Bluebird, The Flamingo of The Peacock. Prijzen variëren van 125 tot 150 euro voor de verschillende modellen inclusief bijbehorende accessoires.
 
Elke bril komt met twee lenzen; een goed- en een slecht weer lens. De bril wordt geleverd inclusief hardcase en twee lenshoesjes in dezelfde stijl. Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je bril geen krasjes oploopt als je na de piste de après-ski induikt.
 
De bril is technisch van topkwaliteit en biedt:
 
Lens
  • UV400 lens. Biedt 100% UVA- en UVB bescherming
  • Dubbellaagse lens, waardoor de lens niet snel beslaat
  • AR coating: extra verbetering voor het zicht
  • Hydrofobe coating, voor beter zicht bij sneeuw of regen
  • De lenzen zijn verwisselbaar voor goed en slecht weer
Frame 
  • ·       Flexibel frame zodat de bril niet breekt
  • ·       Triple-layer foam voor een ademende, comfortabele pasvorm
  • ·       Extra kunststof ventilatie zorgt voor nog meer luchtcirculatie