Salesforce implementatiepartner Intigris trekt Indiaas IT-talent aan

Amsterdam, 15 januari 2019 – Door het tekort aan IT professionals op de Nederlandse markt, zoekt softwarebedrijf Intigris uit Amsterdam ook regelmatig naar IT talent buiten de grenzen. Zo maakt sinds eind 2018 de Indiër Akhil Anil deel uit van het ontwikkelingsteam van Intigris. Anil was voorheen als IT Analist en Systeem Engineer ruim drie jaar werkzaam bij Tata Consultancy Services in Finland, Mumbai en New York. Hij zal bij Intigris werken aan functies die deel uitmaken van toekomstige releases van de Field Service oplossing FieldBuddy. Daarnaast zal hij aangepaste functionaliteiten ontwikkelen voor de opdrachtgevers van Intigris.

De toenemende krapte op de IT-arbeidsmarkt zorgt voor uitdagingen bij het aantrekken en vasthouden van personeel. Hans Nieuwenhuis, CEO Intigris, stelt: “Deze ontwikkelingen maken een andere aanpak voor werving en selectie van nieuwe werknemers noodzakelijk. Wij kijken allang niet meer alleen binnen de landgrenzen van Nederland. Daarbuiten komen we geregeld gekwalificeerde mensen met Salesforce kennis tegen die huis en haard willen verlaten om hier aan de slag te gaan”.

Sinds eind 2018 werkt Akhil Anil bij het Amsterdamse softwarebedrijf. Hij was al wel werkzaam in Europa maar verliet een functie in Finland voor deze nieuwe uitdaging in Nederland. Nieuwenhuis: “Zijn Salesforce kennis gaat ver, zo heeft hij twee jaar geleden de Mumbai Salesforce Developers Group opgericht. Ook was hij in zijn vrije tijd drie jaar de Community Leader van de Salesforce Success Community en Active Contributor bij de Salesforce Developer Community. Een geweldige aanvulling op ons team dus!” De focus van Akhil bij Intigris ligt op het ontwikkelen van functies in Salesforce die voorheen nog niet bestonden samen met het team van frontend en backend ontwikkelaars.