Technische Consultant versterkt Softwarebedrijf FieldBuddy

FieldBuddy is een product van IT consultancy Intigris 

Amsterdam, 12 februari 2018 – Kid Jansen (29) is gestart als Technische Consultant bij het Amsterdamse softwarebedrijf FieldBuddy. Jansen draagt bij aan de ontwikkeling van een complete cloud field service oplossing, zodat bedrijven slimmer en effectiever kunnen werken. FieldBuddy ondersteunt servicebedrijven om administratieve rompslomp te voorkomen.

Jansen wordt bij FieldBuddy verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van de complete field service oplossing, in de hoedanigheid van zowel consultant als ontwikkelaar. Zijn focus ligt op het technisch inrichten van de applicatie naar de wensen van de klant. Jansen heeft tijdens zijn studie aan Universiteit Twente gewerkt in het CRM-team. Hij was eerder in dienst bij Bluedesk CRM waar hij als support engineer bij de servicedesk en als technisch adviseur en ontwikkelaar werkte.

FieldBuddy is een product van IT consultancy Intigris en heeft als missie om bedrijven slimmer te laten werken door gebruik te maken van informatietechnologieën. FieldBuddy bestaat sinds 2013 en is de laatste jaren fors gegroeid. Naast klanten in het MKB wordt er gewerkt voor grote bedrijven als Feenstra (Nuon) en Fudura (Enexis). FieldBuddy biedt een complete fieldservice oplossing voor de automatisering van binnen- en buitendienst.

Over FieldBuddy
FieldBuddy is een product van IT consultancy Intigris en sinds 2010 Salesforce partner. FieldBuddy is een vooruitstrevende, jonge, dynamische en informele scale-up uit Amsterdam. Sinds 2013 helpt FieldBuddy organisaties in het MKB met het efficiënter maken van hun complete serviceproces. Dat doen ze met een field service automation oplossing.