Actief Werkt! organiseert landelijke flexkracht verkiezing

Uitzendorganisatie wil belang flexibele schil benadrukken en flexcollega’s bedanken

Breda, 8 november 2017 – Flexkrachten vormen een van de belangrijkste pijlers van de huidige economie waarin veel bedrijven, zowel klein als groot, voor een aanzienlijk deel afhankelijk zijn van hun flexibele schil. Een aspect dat volgens Actief Werkt! uitzendbureau nog te vaak onderbelicht wordt. Reden voor de organisatie om haar flexkrachten extra in het zonnetje te zetten en waardering te tonen voor hun werk en inzet. Actief Werkt! organiseert daarom de Superkracht 2017 AW!ard verkiezing.

Persoonlijke benadering flexkrachten werkt

Actief Werkt! gelooft sterk in een persoonlijke en lokale aanpak. Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! licht toe: “Deze persoonlijke benadering en begeleiding wordt enorm gewaardeerd door onze flexcollega’s. Dit wordt keer op keer bevestigd in onze tevredenheidsonderzoeken waarin we ook terug zien dat de mate waarin een flexcollega Actief Werkt! zou aanbevelen in zijn omgeving ieder jaar weer stijgt. Met de huidige verkiezing tonen we onze waardering voor hun inzet. Die persoonlijke aanpak hanteren we overigens ook voor opdrachtgevers. We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten en werkzoekenden zitten. Alleen zo leer je elkaar echt goed kennen en kunnen we de juiste match maken tussen bedrijven en kandidaten. We merken dat deze aanpak erg goed werkt.”

Stemmen voor Superkracht van het jaar

Alle lokale vestigingen van Actief Werkt! konden tot vrijdag 3 november hun favoriete flexkracht aandragen die kans maakt op de landelijke Superkracht AW!ard 2017. Actief Werkt! heeft in totaal meer dan 6.000 flexcollega’s aan het werk, verdeeld over 31 lokale vestigingen en 18 inhouse locaties. Per locatie wordt een Superkracht benoemd. Als alle Superkrachten bekend zijn, mag iedereen in Nederland van 13 t/m 22 november via een stempagina stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. “We hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen van deze gelegenheid gebruik maken. Hoe meer stemmen, hoe beter”, aldus Kardol. Kort na 23 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Deze flexcollega wint de Superkracht 2017 AW!ard en mag zich een jaar lang Superkracht 2017 noemen. Kardol benadrukt dat hoewel er straks maar één winnaar is, de resterende genomineerden zeker geen verliezers zijn: “Iedereen die voor ons werkt is feitelijk een superkracht.”

Over Actief Werkt! Uitzendbureau

Actief Werkt! heeft meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is met een omzet van meer dan 120 miljoen euro een middelgrote uitzendorganisatie. Voorheen was Actief Werkt! bekend onder de naam TiP Personeelsdiensten en Ténce Inzetbureau. Actief Werkt! maakt nu deel uit van Actief Groep, één van de grootste onafhankelijke en snelst groeiende HR-dienstverleners met een uitgebreid vestigingennetwerk in Nederland, België en Duitsland. Actief Werkt! is ISO 9001-gecertificeerd en lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).