Amsterdamse ijssalon Jan Pieter IJsje komt met bijzondere ijsbeleving

Amsterdamse ijssalon Jan Pieter IJsje komt met bijzondere ijsbeleving
Amsterdam, 31 maart 2021 – Amsterdamse IJssalon Jan Pieter IJsje komt dit seizoen met een bijzondere ijsbeleving. De IJssalon aan Jan Pieter Heijestraat biedt naar eigen zeggen het lekkerste Italiaanse ijs van Amsterdam West met altijd frisse en vernieuwende smaken. Standaard in het assortiment zitten ook een aantal vegan smaken en een paar aparte smaken zoals hete aardbei, trekdrop of appeltaart. Nieuw in het concept zijn dit jaar de ‘fun’cones, een keur aan versierde hoorntjes van bijvoorbeeld frozen, ghostbusters of de smurfen. Kies je een ‘fun’cone, dan zijn er special effects in de winkel die erbij passen. Zo kan het zomaar ineens gaan sneeuwen, galmt ‘let it go’ of ‘ghostbusters’ uit de speakers, gaat de stroboscoop aan of de sirene af. Het is live entertainment voor jong en oud.
 
Jan Pieter Ijsje wil met het concept jong en oud een klein feestje laten beleven in hun winkel, iets wat veel mensen op dit moment wel kunnen gebruiken. Dat gebeurt wel allemaal coronaproof. “Nu wij door corona maar één klant of gezin in de ijssalon kunnen ontvangen, hebben wij het bestelproces ook vernieuwd. Los van in de winkel bestellen, kun je dit nu ook al buiten doen via de website. Zo zijn mensen binnen sneller geholpen en hebben ze meer tijd om een leuk hoorntje uit te zoeken”, aldus Jan Pieter IJsje.
 
Los van de ijsbeleving kunnen kinderen in de winkel spelen in de kinder ijswagen. En als je als bezoeker een foto post op social media met de hashtag #jpijsje, dan maak je niet alleen kans op een gratis ijsje maar wordt de foto ook automatisch in de winkel geprint om mee naar huis te nemen.
 
Jan Pieter IJsje ook thuis en op het werk
Ook voor (kinder-)feestjes en partijen kunnen ijsjes verzorgd worden. Op aanvraag kunnen hoorntjes of versiering gemaakt worden met bedrukking van de jarige. En ook voor bedrijfsfeesten en evenementen kunnen mensen terecht voor ijsjes met eigen branding op bakjes en hoorntjes. De ijssalon 2.0 bezorgt ook aan huis in Amsterdam via Deliveroo.