BML Vastgoedstyling gaat huizen ‘Funda-klaar’ maken in regio IJmuiden

BML Vastgoedstyling gaat huizen ‘Funda-klaar’ maken in regio IJmuiden
Jmuiden, 4 januari 2021 – Vanaf januari 2021 start Mariëlle de Bruijn met haar vastgoedstylingsadviesbureau BML Vastgoedstyling. De IJmuidenaar helpt bij het verkoop klaar maken van woningen. De Bruijn betreedt de markt op een gunstig moment, want steeds meer huizenbezitters zijn van plan om de komende tijd hun huis te verkopen, blijkt uit onderzoek van verkoopsite Funda.
 
Een vastgoedstylist helpt bij de verkoopstyling, woningfotografie (inclusief 2D en 3D plattegronden) en meubelverhuur. Zo wordt een huis direct ‘Funda-klaar’ gemaakt. BML Vastgoedstyling werkt via de House of KIKI methode waar Mariëlle de Bruijn ook haar certificaten heeft behaald. Het adviesbureau maakt zoveel mogelijk gebruik van eigen meubels en accessoires. BML loopt daadwerkelijk iedere ruimte in een woning door om daarna de ruimtes en de gehele woning zo aantrekkelijk mogelijk toonbaar te maken. Uit onderzoek is gebleken dat woningen die verkoop klaar worden gemaakt aantoonbaar sneller verkocht worden tegen hogere verkoopprijzen dan concurrerende woningen. House of KIKI is sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma ‘Uitstel van Executie’ en ‘TV Makelaar’ en werkt samen met enkele honderden makelaarspartijen, verhuurmakelaars, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen.
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding
BML Vastgoedstyling gaat huizen ‘Funda-klaar’ maken in regio IJmuiden
Meubelverhuur helpt bij verkoop
Verkoopstyliste Mariëlle de Bruijn, oprichter van BML Vastgoedstyling, licht haar werkwijze toe: “Lege huizen zijn moeilijker te verkopen dan gemeubileerde huizen. Daarom richten wij woningen in met echte meubels zodat potentiële kopers gelijk een gevoel en een idee krijgen bij het huis.” De Bruijn houdt van mooie meubels en accessoires en gaat daar graag naar op zoek in Frankrijk, België en Nederland. Ze staat ook al jaren op Brocante markten in Noord-Holland. Ze vindt het fijn om door middel van mooie meubels en prachtige accessoires van een huis een thuis te maken. “Relevant als je al bent verhuisd naar je nieuwe woning of als een modelwoning gemeubileerd moet worden om de projectverkoop te bevorderen”, aldus de Bruijn.
 
De Bruijn is ervan overtuigd dat zij met haar specifieke expertise en creativiteit veel kan doen voor huizenverkopers in de regio. “Onterecht wordt gedacht dat vastgoedstyling erg duur is. Maar bedenk dat je veel duurder uit bent als je de verkoopprijs moet verlagen. Na restyling en het plaatsen van goede en professionele foto’s worden huizen gewoonweg sneller verkocht. Je krijgt namelijk nóóit een tweede kans voor een eerste indruk!”, aldus de Bruijn.
BML Vastgoedstyling gaat huizen ‘Funda-klaar’ maken in regio IJmuiden