Case Team Alyx

Team Alyx

Team Alyx werft hoogopgeleide vrouwen zonder technische achtergrond en biedt hen de kans om in de techsector te leren en te werken, waardoor zij bijdragen aan de erkenning van vrouwen in deze branche. Het eenjarige Alyx-programma omvat een bootcamp voor technische vaardigheden en een acht maanden durend traineeship bij partnerbedrijven. Dit programma is op maat gemaakt voor elk partnerschap en stelt vrouwelijke technische talenten in staat essentiële vaardigheden te ontwikkelen. Met een talentpool van meer dan 300 vrouwelijke tech-professionals heeft Alyx succesvolle samenwerkingen tot stand gebracht met gerenommeerde IT bedrijven partners.

Mediabenadering

Team Alyx heeft De Bruijn PR benaderd om te assisteren bij het vergroten van de zichtbaarheid van het bedrijf en haar missie in de media. De Bruijn PR heeft structurele PR-activiteiten ingezet om te werken aan de naamsbekendheid van Team Alyx en het thought leadership van CEO Johanna Spiller. Dit resulteert maandelijks in waardevolle positieve aandacht in toonaangevende publicaties, waaronder MT/Sprout, ChannelConnect en Rocking Robots.

Ook benieuwd naar hoe PR de zichtbaarheid van jouw bedrijf kan versterken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!