Dertigers Dilemma Test Monsterboard

Tweederde millennials niet blij met zijn leven

Maar liefst twee derde van de 2029 millennials die deelnamen aan de Dertigers Dilemma Test van Monsterboard, geeft aan niet blij te zijn met zijn of haar leven op dit moment. Ook zegt 40% niet op zijn plek te zitten als het gaat om hun baan en is 35% zich daar niet zeker van. Als de millennials opnieuw konden kiezen wat voor opleiding ze zouden doen, zegt de helft een andere studie te willen kiezen. 30% procent van de groep heeft al eens in het buitenland gewerkt, gestudeerd of voor langere tijd gereisd en 60% zou dat nog wel een keer willen. Kort beschouwd staat de Nederlandse millennial nogal onzeker in het leven.

In samenwerking met Monsterboard en Red Button heeft De Bruijn PR een Dertigers Dilemma Test ontworpen. Aan de test die we onder de aandacht brachten via Facebook en Instagram deden in totaal 2029 millennials mee, de leeftijden liepen uiteen van 25-35 jaar oud, 80% van de deelnemers was vrouw en 20% man. Van de 2029 millennials die deelnamen aan dit Nederlandse onderzoek, zou meer dan 95% het op enig vlak wel anders willen. In 2017 was dit aantal nog 85% onder de toen deelnemende respondenten.

De resultaten van het onderzoek verschenen onder andere in de print uitgaven van Metro Nieuws en het Reformatorisch Dagblad.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Twee derde millennials is niet blij met het leven - Dertigers Dilemma Test Monsterboard

Het nieuws was ook te horen in de uitzending van Kai Merckx op Qmusic en bij Moraad & Shay in de uitzending op FunX. Benieuwd naar deze fragmenten? Neem contact met ons op, dan sturen we een opname door.

Bovendien werd het opgepakt door nieuwssites als Welingelichte Kringen, Managers Online, Personeelsnet en Baaz. En lifestyle titel Women-Online deelde het nieuws van Monsterboard op hun website.