Groeneveld & Van Diest Coaching en Training

Groeneveld & Van Diest Coaching en Training

Conny Groeneveld en Joke van Diest runnen samen een coaching- en trainingspraktijk. Zij helpen teams door middel van breinkennis met beter worden in hun werk. De kern van de trainingen is het optimaliseren van persoonlijk leiderschap in relatie tot de bedoeling van het werk en in relatie tot anderen.

Beiden zijn al jaren werkzaam in coaching en training, maar sinds kort bundelen zij de krachten en wijsheid met Groeneveld & Van Diest Coaching en Training. Bij deze carrièrestap hoort natuurlijk ook een nieuwe professionele website. In samenwerking met Martine van Content voor Elkaar hebben we een nieuwe website ontwikkeld.

Daarnaast hebben we geholpen met het schrijven van blogs en deze teksten conform SEO richtlijnen opgezet. Vervolgens ontwikkelden we met samen met Pieter Borst van Vormisme een nieuwe huisstijl met logo. Ook hebben we Conny en Joke op weg geholpen met social media en het professionaliseren van hun LinkedIn profiel. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de nieuwe website!

Joke over de nieuwe website: “Conny en ik zijn zeer content met de nieuwe website. We zijn erg blij met het gebruik van het uiltje uit het logo in de rest van de site. Bovendien zie je gelijk op de homepage onze aanpak. De bezoeker kan op onze site een soort rondlopen zonder te verdwalen.”