Intigris breidt team opnieuw uit met Salesforce Consultant

Het team van het Amsterdamse softwarebedrijf heeft onder leiding van directeur Hans Nieuwenhuis een flinke groei doorgemaakt

Recruitment-PR

Amsterdam, 22 mei 2018 – In korte tijd heeft het team van het Amsterdamse softwarebedrijf Intigris onder leiding van directeur Hans Nieuwenhuis een flinke groei doorgemaakt. De vierde nieuwe werknemer klopte begin april op de deur. Achraf El Issati (20) is gestart als Salesforce Consultant bij het softwarebedrijf dat voornamelijk Salesforce gebaseerde oplossingen bedenkt en ontwikkelt voor bedrijven.  

Achraf zal als Salesforce Consultant bij Intigris oplossingen configureren en implementeren voor opdrachtgevers zoals Textkernel en Safescan. Hij brengt de behoeften van klanten in kaart en houdt rekening met hun verwachtingen en eisen waarna hij de developers gericht kan briefen om een oplossing te ontwerpen.

Achraf El Issati was sinds 2015 als manager operations en administratief supervisor in dienst bij Utility Provider in Capelle aan den IJssel. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de verbetering van processen, integratie van systemen en orderverwering in een team van acht medewerkers. Naast zijn fulltime baan volgt Achraf de deeltijdopleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Rotterdam, waarbij hij elk half jaar de theorie van zijn studie zal toepassen door het oplossen van een praktijkgerichte case binnen Intigris. Het resultaat zal hij presenteren en verdedigen tijdens een assessment.