Manuel Lopez Lires versterkt team Intigris als Chief Operating Officer

Met de komst van Manuel wil Intigris haar positie als de Salesforce partner in de markt verder versterken

Manuel-Lopez-versterkt-team-Intigris

Om aan de toenemende vraag van opdrachtgevers te kunnen voldoen, heeft het Amsterdamse softwarebedrijf Intigris Manuel Lopez Lires aangetrokken als Chief Operating Officer. Intigris bedenkt en ontwikkelt Salesforce gebaseerde oplossingen voor bedrijven waarin alle gegevens van klanten en relaties gemakkelijk beheerd kunnen worden. Met de komst van Manuel Lopez Lires wil Intigris de interne organisatie nog beter stroomlijnen en haar positie als de Salesforce partner in de markt verder versterken. Lopez Lires was bijna 10 jaar in dienst bij Gen25 en heeft veel kennis van en ervaring met het Salesforce-ecosysteem.

Sinds 1 mei 2018 is Lopez Lires als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden bij Intigris. Lopez Lires was als Chief Commercial Officer en Partner bij Gen25 verantwoordelijk voor de verkoop van Salesforce oplossingen. Hij heeft gewerkt met klanten als, Suitsupply, Bugaboo, Omoda en PostNL. Bij Intigris ligt zijn focus op het aanscherpen van de operatie en het ondersteunen van CEO Hans Nieuwenhuis.

Over Intigris
Salesforce partner Intigris laat bedrijven slimmer werken door IT-innovaties. Intigris voert complete projecten uit op gebied van CRM, Field Sales en Field Service met als hoofddoel het verhogen van bedrijfsresultaten door verbetering van de processen en slim inzetten van cloud technologie