Koninklijke Marine

Op Videoland is onlangs een documentaireserie verschenen over de Koninklijke Marine. De Koninklijke Marine is met ruim 500 jaar het oudste onderdeel van de Nederlandse Krijgsmacht. De hoofdtaak van de marine is het bijdragen aan vrede en veiligheid, op en vanuit zee. De zesdelige documentaire geeft een inkijkje in de verschillende functies bij de marine en laat zien hoe kameraadschap en persoonlijke groei van belang is. Samen met employer brandingbureau Steam en RTL Nederland zijn we medeverantwoordelijk voor de publiciteit rondom de documentaire.  

Aankondiging documentaire

De documentaire volgt verschillende mensen, waaronder Frank (Gezagvoerder maritieme gevechtshelikopter NH90), Miranda (Duiker in opleiding) en Cederic (Luchtverdedigingsofficier Zr. Ms. Van Amstel). Om de nieuwe documentaireserie aan te kondigen schoven we deze hoofdrolspelers naar voren voor interviews met media. Ook boden we media de gelegenheid om de serie voor livegang te bekijken voor een exclusieve blik in een spannende wereld die voor veel mensen totaal onbekend is.

Koninklijke Marine spettert van scherm

De serie heeft als doel om op een mooie manier te laten zien wie de mensen van de marine zijn, hoe hun werk eruitziet en waar hun passie vandaan komt. We zetten de serie in de spotlights, met als resultaat landelijke media-aandacht op televisie, nieuwssites en in tijdschriften. Bij Goedemorgen Nederland vertelde Cederic live in de uitzending over zijn werk als Luchtverdedigingsofficier. Het actualiteitenprogramma besteedde op een inhoudelijke manier aandacht aan de serie. Ook vertelde Frank meer over zijn werk in een interview aan TrosKompas TV Krant. Dat resulteerde in een twee pagina’s groot interview in het tijdschrift.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

publicatie over documentaire De Marine in TrosKompas TV Krant

Fotobijschrift: publicatie documentaire De Marine in TrosKompas TV Krant

De Telegraaf interviewde Miranda over hoe het is om Duiker in opleiding te zijn bij de Koninklijke Marine en maakte hiervan een uitgebreid nieuwsitem op de website. Naast de landelijke media-aandacht realiseerden we ook publiciteit in verschillende nieuwssites, bijvoorbeeld op iCulture en TVGids.nl.

Benieuwd hoe we meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf kunnen verkrijgen? Neem contact met ons op! Dan plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek.