Monsterboard

Zichtbaarheid vergroten

Recruitment platform Monsterboard case De Bruijn PR

Na een pitch met meerdere bureaus heeft recruitment platform Monsterboard besloten een samenwerking aan te gaan met de Bruijn PR. Vanaf 2016 zijn we per direct verantwoordelijk voor de vrije publiciteit en online zichtbaarheid van Monsterboard en verzorgen we strategie, advies en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van social media, content en PR.

Monster.com is in 1994 opgericht in Amerika en sinds 1998 actief in Nederland. Wat begon als alleen een website met vacatures is uitgegroeid tot een volledig carrièreplatform met een voortrekkersrol op het gebied van mobiel solliciteren en online employer branding oplossingen.

De afgelopen jaren genereerde DBPR veel zichtbaarheid voor Monsterboard. We hebben aandacht gevraagd voor de nieuwe mobiele oplossingen van het platform, zoals de sollicitatieapp op diverse websites zoals Emerce, Computable en MarketingTribune. Daarnaast heeft DBPR de mediafocus gelegd op millennials, bijvoorbeeld via Flexmarkt en Managersonline. De reguliere merkcampagne van Monsterboard wordt ook ondersteund door PR. Zo communiceren we bijvoorbeeld over de nieuwe TV commercials (FONK).

Ook ontwerpen we samen met digitaal productiebureau Red Button regelmatig testen voor Facebook. De uitkomsten van deze testen zijn mooie onderzoeksresultaten die we kunnen gebruiken als invalshoek voor PR, content en social media. De Monsterboard Dertigers Dilemma Test en de Monsterboard Salaris onderhandelingstest zijn hiervan twee mooie voorbeelden.