MYMAP gaat verder als Samt

Samt helpt merken het te maken

Creatief bureau MYMAP uit Amsterdam verandert haar naam in Samt.
Amsterdam, 12 september 2018 – Creatief bureau MYMAP uit Amsterdam verandert haar naam in Samt. Het bureau, dat tien jaar geleden begon als mappingspecialist, heeft zich ontwikkeld tot een full service creatief bureau dat unieke samenwerkingen aangaat met klanten. Deze ontwikkeling vraagt om een nieuwe naam en een verscherpte positionering. Samt, vrij vertaald uit het Zweeds ‘samen met’, gelooft in de kracht van een goede samenwerking. Met klanten, maar ook met het grote netwerk van specialisten waar het bureau mee werkt. Samt heeft een allround combinatie van strategie, design en development in huis.
Samt helpt merken het te maken
Eigenaar Maarten van Oostrom: “We merken dat onze klanten het waarderen dat we met ze meedenken en oplossingsgericht zijn. We zijn niet het bureau dat wel even komt vertellen hoe het allemaal moet, maar ontwikkelen onze producten echt samen met de klant, met hun vraagstuk als uitgangspunt. Het is altijd een co-creatie”. Het bureau is door de allround combinatie bovendien breed inzetbaar. Daarmee trekt Samt vooral middelgrote klanten aan waar het prettig voor is om zoveel mogelijk met één bureau te werken.
Netwerk van specialisten
Samt werkt naast het vaste team van zes specialisten samen met een pool van freelancers met verschillende expertises. Op die manier kan Samt klanten helpen met uiteenlopende vraagstukken, en tegelijkertijd de flexibiliteit van een klein bureau behouden. Daardoor heeft Van Oostrom veel direct contact met klanten, en is er weinig overhead. “We zijn heel nauw betrokken bij alle projecten en weten precies wat er speelt, maar hebben we ook altijd de beste persoon voor elke klus”. Samen met de pool van freelancers en het vaste team van strategen, designers en developers op kantoor, is Samt klaar voor de toekomst. Van Oostrom: “We kijken er naar uit om als Samt veel nieuwe klanten vooruit te helpen met projecten met impact”.