Oostwegel Collection brengt PR onder bij De Bruijn PR

Oostwegel Collection
Amsterdam, 20 juli 2023 – Oostwegel Collection brengt corporate en marketing PR onder bij De Bruijn PR. Het bureau is per direct verantwoordelijk voor strategie, advies en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van PR voor alle vier de huizen van het familiebedrijf uit Zuid-Limburg. De Bruijn PR verzorgt vrije publiciteit voor de bijzondere karakters van de prachtige locaties, waaronder Château St. Gerlach, Château Neercanne, Winselerhof en het Kruisherenhotel Maastricht.
 
De liefde van de familie Oostwegel voor erfgoed en gastvrijheid vormt de basis van de huizen van Oostwegel Collection. Met liefde, oog voor detail en behoud van het originele karakter zijn landgoederen, een kasteel en een eeuwenoud klooster gerestaureerd tot hotels en restaurants die een onuitwisbare indruk achterlaten. De omliggende natuur, de zorg voor het behoud van Limburgs cultureel erfgoed en de bevlogenheid van het personeel maken een verblijf in één van de huizen tot een ervaring om steeds opnieuw te beleven.
 

Oostwegel Collection geeft terug aan natuur en cultureel erfgoed

Marianne de Bruijn, eigenaar van De Bruijn PR: “Oostwegel Collection is een ambitieus familiebedrijf met een prachtige missie waarin gastvrijheid echt wordt geleefd. Bij alles wat ze doen, geven ze terug aan de natuur en het cultureel erfgoed. Als je geniet van wat Oostwegel Collection te bieden heeft, draag je dus bij aan het behoud van de natuur en de prachtige monumenten waarin de huizen gevestigd zijn. Je wordt hier echt deelgenoot van en dat kun je alleen maar ervaren als je er zelf een keer hebt verbleven. Dat verhaal willen wij graag delen met onze PR inspanningen.”
 
Meredith Stark-Oostwegel, Director Brand & Marketing Oostwegel Collection: “We hebben de komende periode veel nieuwe ontwikkelingen op al onze locaties, van uitbreidingen en renovaties tot aan vernieuwingen binnen onze toprestaurants. Dat doen we allemaal onder het motto van meaningful luxury. Hier willen we met PR volop de aandacht voor vragen. We hebben in De Bruijn PR een professionele en ervaren partner gevonden die ons hierbij helpt.”