NOWJOBS

Drive-in Bios NOWJOBS

Recruitment app NOWJOBS bemiddelt in horecabanen voor studenten en maakte in het najaar van 2019 een start op de Nederlandse markt. Door het coronavirus verloren veel studenten in maart 2020 per direct hun bijbaan in de horeca. En veel horecabedrijven moesten door de horecasluiting vast en flexibel personeel laten gaan. Met de heropening van de horeca, wil NOWJOBS graag enerzijds aandacht vragen voor de mogelijkheid om nieuw flexibel personeel in te huren en anderzijds studenten attenderen op de nieuwste corona zomerjobs waar je deze zomer je geld mee kunt verdienen!

Horecabedrijven hebben flexibel personeel nu harder nodig dan ooit. Er zullen na de eerste overheidssteunronde nog steeds veel bedrijven zijn die noodgedwongen goede mensen moeten ontslaan omdat ze anders failliet gaan, maar om wel optimaal van de seizoenspieken te kunnen profiteren hebben ze flexibel personeel hard nodig.

Om de dienstverlening van NOWJOBS bij zowel horeca ondernemers als studenten onder de aandacht te brengen, kwamen we met een voorspelling over de hausse aan corona zomerjobs voor de zomer van 2020. Het bedrijf voorziet vooral veel werk voor strand-  en terrasrunners, ontsmetters, ijsverkopers, drive-in bios medewerkers en handhavers.

De Bruijn PR verzorgde de berichtgeving en mediabenadering voor dit onderwerp met als gevolg veel aandacht voor het bericht in zowel on- en offline landelijke media als vaktitels.