Toffifee White Chocolate

Toffifee PR collage

Toffifee lanceerde een limited edition versie met witte chocolade: de Toffifee White Chocolate! Wij hebben influencer PR ingezet om zichtbaarheid te creëren en consumenten bekend te maken met Toffifee White Chocolate. Met als doel ze te activeren om de tijdelijke variant te gaan kopen en proberen.

Proeven maar!

We introduceerden Toffifee White Chocolate aan de hand van een grootschalige sampling actie. Met deze sampling actie richtten we ons op gezinnen met kinderen, maar ook op andere chocoladeliefhebbers zoals foodies en proefaccounts. Naar 80 influencers die een link hebben met familie en/of food stuurden we een goed gevuld Toffifee pakket op. Hierin zaten vier doosjes Toffifee White Chocolate, een persoonlijke brief en een branded Toffifee My Uno spel. Met dit pakket wilde Toffifee het dynamische, innovatieve en fun karakter van het merk laten zien. De influencers hadden de mogelijkheid om als eerste in Nederland de nieuwe smaak te proberen voordat het product in de in de winkel lag.

Winacties

We hebben ook winacties opgezet met influencers. Vooral influencers die enthousiast reageerden op het ontvangen van het pakketje en de limited edition smaak peilen wij met de vraag of het hun leuk lijkt om een winactie te plaatsen. De influencers waren vrij om hun eigen invulling te geven aan de winactie, dus bijvoorbeeld via stories of door het maken van een post op de feed. Een voordeel van het opzetten van winacties met influencers is dat het zorgt voor een extra moment van zichtbaarheid voor Toffifee.

Het resultaat: “WITTE Toffifee! Limited Edition! Hoe lekker is dit?!”

De influencers deelden veel enthousiaste reacties op Instagram. Door middel van een foto of filmpje lieten ze zien dat ze de limited edition smaak proefden, alleen of samen met hun kinderen. Vaak lieten ze gelijk weten wat ze van de smaak vonden, en dit was veelal heel erg positief. Ook gaven ze aan vanaf wanneer en waar Toffifee White Chocolate te verkrijgen is. Met een plaatsingsscore van 80% kunnen we wel stellen dat deze actie heeft bijgedragen aan het creëren van zichtbaarheid voor Toffifee White Chocolate onder consumenten.

Ook nieuwsgierig naar mediabenadering of influencer sampling? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.