Actief Werkt! Uitzendbureau behaalt tweede plek op lijst van Best Workplaces 2018

Actief Werkt! scoort erg goed op de waarden kameraadschap en trots.

Actief-Werkt!-Lijst-Best-Workplaces

Amsterdam, 28 maart 2018 –  Actief Werkt! Uitzendbureau heeft tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam de tweede plek behaald op de lijst van Best Workplaces in de categorie grote organisaties. De bekendmaking van de lijst van Best Workplaces vond gisteravond plaats in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam. Het uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring deed dit jaar voor het eerst mee en wist direct een tweede plaats te behalen op de lijst van Best Workplaces van Nederland. Actief Werkt! scoort erg goed op de waarden kameraadschap en trots. Medewerkers waarderen in het bijzonder het teamgevoel en de ruimte die ze krijgen om te mogen ondernemen. Sterker nog, dit wordt door de organisatie actief gestimuleerd.

Aan het Best Workplaces onderzoek van Great Place to Work® namen in totaal 55.000 respondenten deel bij 145 verschillende organisaties. Het onderzoek bestaat deels uit een medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier, en deels uit een evaluatie van het werkgeversbeleid. Uiteindelijk belandden 63 organisaties op de lijst van Best Workplaces in 2018.

Meest persoonlijke uitzendbureau
Directeur van Actief Werkt, Ronald Kardol, reageert: “We zijn bijzonder trots op deze waardering. Deze tweede plek op de lijst van Best Workplaces zien we als een hele mooie erkenning voor het feit dat we het goed doen als werkgever. Onze benadering is daarbij altijd persoonlijk. Dit begint al bij de selectie van medewerkers, waarbij we heel goed kijken naar de match tussen medewerkers en het DNA van onze organisatie. Dat DNA wordt overigens het beste omschreven door onze kernwaarden Persoonlijk, Dichtbij en Doen. Nieuwe collega’s volgen ook een uitgebreid inwerkprogramma, zodat ze zich snel thuis voelen.”

Ronald Kardol vervolgt: “We zien dat onze persoonlijke aanpak ook bij opdrachtgevers en flexkrachten gewaardeerd wordt. We hebben langdurige en goede relaties met onze opdrachtgevers en onze flexkrachten werken graag met ons. Zeker in de huidige arbeidsmarkt waarbij er sprake is van een toenemende krapte, merken we dat de relatie met onze flexkrachten erg belangrijk is”.

Actief Werkt! ziet deelname aan het Great Place to Work® onderzoek als een belangrijke bijdrage om zich als organisatie verder te ontwikkelen op goed werkgeverschap. “Zoals de plek op de lijst weergeeft, worden we al als een goede werkgever gezien, maar onze ambitie is om onszelf nog verder te ontwikkelen!”, aldus Kardol.

Over Actief Werkt! Uitzendbureau
Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in verschillende sectoren met functies in o.a. de maakindustrie, transport en logistiek en administratieve functies op LBO, MBO en HBO niveau.

Het uitzendbureau is een regionale speler met een landelijk netwerk van meer dan 50 vestigingen. Voorheen was Actief Werkt! bekend onder de naam TiP Personeelsdiensten en Ténce Inzetbureau. Actief Werkt! maakt nu deel uit van Actief Groep, één van de grootste onafhankelijke en snelst groeiende HR-dienstverleners met een uitgebreid vestigingennetwerk in Nederland, België en Duitsland. Actief Werkt! is ISO 9001-gecertificeerd en lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).