Honderden verpleegkundigen worden in het zonnetje gezet tijdens Internationale Dag van de Verpleging

Uitzendbureau en thuiszorgaanbieder HappyNurse viert 10-jarig bestaan met Happy’Ning

Verpleegkundigen van HappyNurse

Den Haag, 5 april 2018 – Honderden verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland worden op zaterdag 12 mei in het zonnetje gezet. HappyNurse organiseert dan een speciale Happy’Ning in het Hart van Holland in Nijkerk. Tijdens dit evenement biedt de landelijke uitzend- en thuiszorgorganisatie voor verpleegkundigen een breed programma met workshops gericht op de ‘happy’ness’ van verpleegkundigen. Het evenement is ontstaan uit de zorgvisie van het bedrijf: gelukkige verpleegkundigen kunnen de beste zorg bieden aan patiënten en cliënten (Happy Nurse, Happy Patient).

Tijdens de Happy’Ning worden professionele, persoonlijke en carrièregerichte workshops aangeboden. Marijke Horstink, eigenaar en directeur van HappyNurse, licht toe: “Er worden informatiesessies gegeven over bijvoorbeeld ouderenmishandeling, agressie, mantelzorg, pijn, COPD, diabetes, dementie, ACT-zwachtelen en therapeutic touch. Voor de persoonlijke happy’ness worden workshops mindfulness, Argentijnse Tango en yoga gegeven. Ook is een diëtiste aanwezig, omdat gezond eten tijdens onregelmatige diensten in de zorg vaak als een uitdaging wordt gezien door verpleegkundigen. De hele dag door zijn er speeddate sessies met verschillende professionals en coaches die aanwezigen helpen met carrière- en levensvragen. Het is een heel interessante en leuke dag uit voor iedere verpleegkundige!”.

Met de Happy’Ning wil HappyNurse verpleegkundigen en verzorgenden bedanken voor hun onvermoeibare inzet in de zorg. Dat geldt op 12 mei niet alleen voor de eigen Nurses maar voor alle verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland. Aanmelden kan hier.

Over HappyNurse
HappyNurse bestaat als landelijke uitzend- en thuiszorgorganisatie sinds 2008. Zij leveren verpleegkundigen en verzorgenden aan zorginstellingen in heel Nederland vanuit 19 uitzendvestigingen en thuiszorg vanuit bijna 40 wijkteams. Sinds 2015 levert HappyNurse ook landelijke thuiszorg met lokale wijkteams. Op deze manier wordt hoge kwaliteit zorg gewaarborgd.