Actief Werkt! Uitzendbureau opent nieuwe vestiging in Meppel

Meppel, 6 juni 2019 –  Uitzendbureau Actief Werkt! opent een nieuwe vestiging in het centrum van Meppel. Het is de 55e locatie van de landelijke uitzendorganisatie, en de tweede vestiging die in 2019 geopend werd. Door de sterke groei van Actief Werkt! en de eveneens flinke toename aan vacatures in de regio was er behoefte aan een vestiging in de provincie Drenthe. Het uitzendbureau is sinds mei gevestigd in een pand aan de Kruisstraat, dat vandaag feestelijk werd geopend.

Het uitzendbureau, dat al meer dan 25 jaar actief is, gelooft in een persoonlijke en lokale aanpak en wil zo dicht mogelijk bij haar klanten en werkzoekenden gevestigd zijn. Vanuit de Kruisstraat in Meppel bemiddelt Actief Werkt! werkzoekenden uit de omgeving naar vacatures in onder andere de productie, techniek, logistiek, administratie, horeca en schoonmaak. De vestiging wordt gerund door Jessica Bennink, Esma Mouch en Vera Blom.

Sterke groei
Jessica Bennink vertelt: “We hebben er ontzettend veel zin in om vanuit onze mooie vestiging in Meppel kandidaten en bedrijven aan elkaar te koppelen. Door onze persoonlijke aanpak leren we iedereen echt kennen en kunnen we de juiste match maken. Onze deur staat voor iedereen open, en wij doen ons best om voor iedereen een passende baan te vinden. Dit geldt natuurlijk ook voor werkgevers in de omgeving. Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en op zoek te gaan naar het juiste personeel!”

Jessica Bennink, Esma Mouch en Vera Blom
Jessica Bennink, Esma Mouch en Vera Blom

Actief Werkt! groeit hard en heeft sinds dit jaar een top 10 positie in de Nederlandse markt van uitzenders door de overname van Prima Personeel begin 2019. Het uitzendbureau verwacht dit jaar naast de openingen in Woerden en Meppel nog meer nieuwe vestigingen te openen. Directeur van Actief Werkt, Ronald Kardol, licht toe: “We geloven sterk in onze persoonlijke en lokale aanpak. We zien dat het werkt om zo dicht mogelijk bij onze klanten en werkzoekenden te zitten.”