Nederlands Instituut voor Doe-Trainingen

Homepage doetrainingen.nl Monique Korpershoek

Recent hebben we een nieuwe website ontwikkeld voor het Nederlands Instituut voor Doe-Trainingen (NIVdt). Monique Korpershoek, oprichtster van NIVdt, klopte een maand geleden bij ons aan, omdat ze graag haar website wilde vernieuwen. De toegepaste psycholoog en levensgeluk coach biedt praktijkgerichte doe-trainingen en begeleiding naar meer grip op het leven. Monique zorgt ervoor dat je nieuwe vaardigheden ontwikkelt waarmee je bepaalde levensgebeurtenissen de baas blijft. In samenwerking met Content voor Elkaar gaven we de website opnieuw vorm.

Onze taak? We herschreven de bestaande content en optimaliseerden de teksten conform SEO richtlijnen. Vervolgens ontwikkelden we met onze vormgever Designkracht een nieuwe huisstijl met logo. Ook verzorgden we een fotograaf voor mooie persoonlijke en tegelijkertijd zakelijke portretfotografie. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de nieuwe website van Monique hier.

Wat vindt Monique ervan?

Wat is de site super geworden zeg! Ik herken hem niet meer terug. Ik ben super tevreden en heb meteen zin om er weer vol tegenaan te gaan.”