Björn Weertman treedt toe tot directie Trigion Beveiliging

Björn Weertman
Schiedam, 17 juli 2023 – Björn Weertman treedt per 17 juli toe tot de directie van Trigion Beveiliging als Directeur Business Control. In deze rol zal Björn zich naast de financiële besturing richten op ICT-ontwikkelingen en digitalisering van de organisatie en is hij mede verantwoordelijk voor de strategie executie en business ontwikkeling. De directie van Trigion bestaat tevens uit Ellen Groenewoudt, algemeen directeur, en Arjen Kuijper, directeur HR.
 
Weertman komt over van schoonmaakbedrijf Gom, dat net als Trigion onderdeel is van de Facilicom Group. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij het Wereld Natuur Fonds en KPN, waar hij binnen beide organisaties deel uitmaakte van het managementteam. “Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe uitdaging binnen Trigion. Het is een dynamische branche die volop in beweging is, met veel nieuwe en innovatieve manieren van beveiligen, waar ik vanzelfsprekend graag mijn bijdrage aan lever”, aldus Björn.
 
Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid en levert een belangrijke bijdrage aan een omgeving waar mensen zich veilig voelen én veilig zijn. Het creëren van een inspirerende en veilige leefomgeving voor eenieder vraagt om een specifieke aanpak. De komst van Björn gaat hier volgens Ellen Groenewoudt een waardevolle bijdrage aan leveren: “Met zijn uitgebreide expertise in financiën en ruime ervaring in het begeleiden van grote ICT-trajecten vormt Björn de ideale aanvulling op Trigion en het directieteam.”