Braziliaanse versterkt Salesforce Implementatie partner Intigris

Amsterdam, 22 januari 2019 – Luciana Magnani (32) is eind 2018 gestart als Salesforce Consultant bij softwarebedrijf Intigris in Amsterdam. Magnani is afkomstig van het bedrijf Everis in São Paulo, waar zij tevens Salesforce Consultant was. In haar nieuwe rol bij Intigris wordt ze verantwoordelijk voor de implementatie van Salesforce oplossingen bij klanten.

De van oorsprong Braziliaanse Magnani is o.a. gecertificeerd als Salesforce Administrator en Sales Cloud Consultant. Ze heeft veel relevante ervaring opgedaan bij de Braziliaanse bedrijven Everis en BSI Technologia. Bij Elog Logística, Pixeon en Buscapé Company werkte Magnani eerder als Sales Assistant en Sales Planning Analyst. Haar kennis van Salesforce, Sales, Marketing en Service combineert zij in haar nieuwe rol bij Intigris.

Hans Nieuwenhuis, CEO Intigris, over de aanstelling van Magnani: “Luciana is een welkome aanvulling op ons team! Haar sterke communicatieve vaardigheden en ervaring in het Salesforce ecosysteem, zullen sterk bijdragen aan het efficiënter inrichten van de bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers.”