De Bruijn PR nieuwe Nederlandse partner binnen IPREX netwerk

De Bruijn PR nieuwe Nederlandse partner binnen IPREX netwerk

In januari 2022 hebben we ons aangesloten bij het internationale communicatienetwerk IPREX. We zijn er trots op dat we hiermee vanaf nu onze opdrachtgevers toegang kunnen bieden tot een groot scala aan internationale bureaus en diensten.

IPREX begon als een pr-netwerk en is inmiddels gegroeid naar een wereldwijd platform met 1.250 medewerkers en 96 kantoren over de hele wereld die werkzaam zijn in het spectrum van industriële sectoren en disciplines. Met IPREX kunnen we onze opdrachtgevers die PR behoeftes in het buitenland hebben dus optimaal bedienen.

Een juweeltje in het netwerk”, aldus Julie Exner, Global President IPREX

Marianne de Bruijn heeft al meer dan 20 jaar PR-ervaring en kent het IPREX-netwerk van voormalige bureaus waarvoor ze heeft gewerkt: “Ik ben erg blij en trots dat we onze klanten nu ook buiten de Nederlandse grenzen PR diensten kunnen aanbieden via het grote en diverse ervaren netwerk van IPREX. En bij IPREX aansluiten met mijn eigen bureau voelt als thuiskomen, maar dan op een heel frisse en inspirerende manier.”

“Het enthousiasme van De Bruijn PR om samen te werken met IPREX-partners en de geschiedenis van Marianne maken het bureau gewoon tot een juweeltje in het netwerk”, aldus Julie Exner, Global President. “We zijn er trots op leden en hun klanten het marktbereik en de brede expertise van De Bruijn PR te kunnen bieden en zijn verheugd om het sterke groeimomentum van vorig jaar met hun toevoeging voort te zetten.”

Benieuwd wat we kunnen betekenen op internationaal gebied via IPREX? Neem contact op met Marianne!