Softwarebedrijf Intigris versterkt team met Salesforce Consultant

De van oorsprong Groningse Drieënhuizen wordt verantwoordelijk voor implementaties en support bij opdrachtgevers

Blogkracht-Bloggen-als-een-Baas-de-Bruijn-PR

Amsterdam, 10 april 2018 – Esther Drieënhuizen (35, foto) is gestart als Salesforce Consultant bij Intigris in Amsterdam. De van oorsprong Groningse Drieënhuizen wordt verantwoordelijk voor implementaties en support bij opdrachtgevers. Intigris helpt haar klanten om hun business slimmer in te richten met de inzet van Salesforce software oplossingen. Ook ontwikkelt Intigris op het Salesforce platform de complete field service oplossing: FieldBuddy. Het softwarebedrijf groeit de laatste maanden hard en verhuisde met het team van consultants en ontwikkelaars naar een groter onderkomen.

Drieënhuizen zal in haar functie Salesforce-oplossingen configureren en opleveren. Samen met opdrachtgevers zal zij requirements voor de implementatie opstellen. Het trainen van eindgebruikers binnen de klantorganisatie behoort tevens tot haar takenpakket. Daarnaast zal zij de projectmanager ondersteunen bij het monitoren en rapporteren van de voortgang en support leveren na een implementatie. Drieënhuizen was sinds 2016 als Salesforce Administrator in dienst bij RegioIsolatie. Daarvoor werkte zij bijna acht jaar als Salesforce Administrator bij Feenstra.

Intigris is sinds 2010 partner van Salesforce en heeft als missie om bedrijven slimmer te laten werken door gebruik te maken van informatietechnologie. Alle oplossingen moeten bijdragen aan het doel: ‘Smarten up Your Business’. FieldBuddy als product van Intigris bestaat sinds 2013. Deze digitale werkbon oplossing zorgt ervoor dat servicebedrijven geen administratieve rompslomp meer kennen. Het softwarebedrijf is de laatste maanden fors gegroeid. Intigris voert complete projecten uit op gebied van CRM, Field Sales en Field Service met als hoofddoel het verhogen van bedrijfsresultaten door verbetering van de processen en slimme inzet van cloud technologie.

Over Intigris
Salesforce partner Intigris laat bedrijven slimmer werken door IT-innovaties. Intigris voert complete projecten uit op gebied van CRM, Field Sales en Field Service met als hoofddoel het verhogen van bedrijfsresultaten door verbetering van de processen en slim inzetten van cloud technologie.