Jordy Hommelberg is beste flexkracht van Nederland

Meeste stemmen voor Houtenaar Jordy in landelijke flexkracht verkiezing

Jordy Hommelberg is de beste flexkracht van 2019
Breda, 7 november 2019 – Jordy Hommelberg (23) uit Houten heeft de landelijke verkiezing voor beste flexkracht gewonnen en mag zichzelf een jaar lang Superkracht noemen. Hij werd vandaag verrast op zijn werk met de Superkracht Award 2019 en een reischeque. Jordy was genomineerd vanwege zijn harde werk, betrouwbaarheid en snelheid. Hij won de verkiezing door de meeste stemmen binnen te halen en liet daarmee ruim 50 andere genomineerde flexkrachten uit het hele land achter zich. De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! dat op deze manier flexkrachten de waardering wil geven die ze verdienen.
 
Uit ruim 6.000 eigen flexkrachten werd de afgelopen weken in iedere regio de beste flexkracht genomineerd, waarna Jordy met de meeste stemmen de award binnensleepte. De Houtenaar werkt als medewerker centrale orderinvoer bij Stiho in Utrecht, en is enorm blij met de titel. “Het is heel leuk om bij Stiho te werken. Ik heb deze kans met beide handen gegrepen en ik ben trots om te zien dat mijn harde werk nu beloond wordt met deze Award. Ik merk ook echt dat zowel Actief Werkt! als Stiho blij met mij zijn. Dat geeft heel veel voldoening aan mijn werk!”
Volgens Gerianne Oussoren, vestigingsmanager Actief Werkt! Houten, heeft Jordy de titel meer dan verdiend. “Hij is een ontzettende zorgzame jongen. Jordy is altijd maatschappelijk betrokken geweest in Schalkwijk, het dorp in de gemeente Houten waar hij woont. Door zijn vele vrijwilligerswerk heeft hij kennis en vaardigheden ontwikkeld waar hij in zijn baan nu heel veel aan heeft. Hij is een echte doorzetter en wil dolgraag doorgroeien in zijn functie. De Award is voor hem een hele mooie motivatie om zo door te gaan en zijn dromen waar te maken!”

Waardering voor flexkrachten

De verkiezing is voor het derde jaar op rij een groot succes. Ronald Kardol, directeur Actief Werkt!: “Flexkrachten zorgen ervoor dat bedrijven kunnen groeien en wij vinden dat ze daar voor in het zonnetje gezet mogen worden. Niet alleen vandaag, maar ook op de lange termijn. Daarom zijn we zo blij dat de verkiezing ieder jaar weer meer leeft onder onze klanten. Ook in 2020 verwacht het UWV een stijging van het aantal vacatures, dus het blijft belangrijk om je flexkrachten de waardering te geven die ze verdienen. Bovendien merken we dat onze flexcollega’s ieder jaar weer meer hun best doen om een plekje op de nominatielijst te bemachtigen. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar wat ons betreft heeft iedereen zijn of haar plek op de lijst meer dan verdiend. Het zijn allemaal Superkrachten!”