Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019

Hans Nieuwenhuis neemt de prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards 2019 in de Philharmonie in Haarlem.
Amsterdam, 15 november 2019 – Het Amsterdamse softwarebedrijf Intigris is een van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarom benoemd tot FD Gazelle 2019. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die voldoen aan verschillende (financiële) criteria. Het bedrijf, dat dit jaar haar 10-jarige jubileum viert, is met 20 IT-professionals verantwoordelijk voor de implementatie van Salesforce oplossingen bij opdrachtgevers in bijvoorbeeld het verzekeringswezen en duurzame mobiliteit en is gevestigd in Amsterdam-Noord.  
Intigris is Salesforce Implementatie Partner en helpt organisaties met het slimmer maken van hun business door het gebruik van software. Het IT-bedrijf optimaliseert complexe bedrijfsprocessen voor start-ups en scale-ups. Intigris voldoet aan de verschillende criteria van de FD Gazellen Awards. Zo heeft het bedrijf onder meer een omzetgroei van minimaal 20% per jaar gerealiseerd in de afgelopen drie jaar.

Werken in de IT

Hans Nieuwenhuis, directeur en oprichter van Intigris, over het behalen van de prijs: “Het winnen van FD Gazelle Award is een hele mooie waardering van ons werk. We werken hard aan het ontzorgen van onze klanten met software. Deze prijs is een goede motivatie om op deze voet door te gaan en ons te blijven ontwikkelen. Om onze groei te blijven bijbenen zijn we altijd op zoek naar Salesforce specialisten die ons gemotiveerde team kunnen aanvullen dat al tien jaar slimme oplossingen bedenkt voor complexe IT-uitdagingen.”