Nieuwe horecalijn Zaanse Mayonaise in topdown en spoutflessen

nieuwe spoutflessen
Wormerveer, 6 september 2022 – Exclusief voor horeca introduceert Van Wijngaarden vanaf september een nieuwe knijpfles verpakking met een speciaal ontwikkelde dop. Het assortiment van Zaanse heeft een professionele uitstraling en een praktische nieuwe verpakking die het gebruik nog makkelijker maakt.

Zaanse Mayonaise is onmisbaar in elke horecakeuken, foodtruck, snackbar, sportclub en/of viskraam. De Zaanse Mayonaise onderscheidt zich door de volle smaak van échte mayonaise en is al decennia lang de favoriet van vele horecaondernemers.

Flessen met speciaal ontwikkelde dop

Naast Zaanse Mayonaise in de knijpfles wordt het assortiment uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe smaakvarianten: Zaanse ketchup, curry ketchup, fritessaus, fijne mosterd en veganaise allergeenvrij. Michel van Wijngaarden licht toe: “Met deze transparante PET fles en vernieuwde dop is de saus nog makkelijker en beter te gebruiken. Ondanks de inhoud van 750 ml zijn de flessen zo stabiel dat ze topdown kunnen worden neergezet om snel gebruiken.”
 
Omdat doseren makkelijk is, zijn de gerechten in een handomdraai mooi op te maken en door de vernieuwde dop ook beter af te sluiten. Het assortiment bestaat uit de smaken: knoflook mayonaise, kerrie mayonaise, truffel mayonaise, mosterd mayonaise, pittige mayonaise en knoflook veganaise. Voor de bewuste klant is er sinds kort ook de verrassend smaakvolle allergeenvrije veganaise, die ook te gebruiken is als basissaus voor de allergeenvrije kaart.

Proeven op Gastvrij Rotterdam

Voor horecaprofessionals vindt van 19 t/m 21 september Gastvrij Rotterdam 2022 plaats. Tijdens deze horecavakbeurs in Rotterdam Ahoy presenteert Van Wijngaarden voor het eerst de nieuwe horecalijn. Bezoekers kunnen het gebruik van nieuwe flessen ervaren en de smaken proeven op de stand van Zaanse Mayonaise op nummer 2.114.