PR lancering: 24 hour virtual conference voor Women in Tech

PR lancering: 24 hour virtual conference voor Women in Tech

Women in Tech organiseerde op 28 mei 2020 ‘s werelds eerste 24 hour virtual conference voor vrouwen in de technologie. Het thema ‘Women Taking Up Space’ viert vrouwen over de hele wereld die de ruimte innemen die ze moeten innemen om te gedijen in hun professionele en privéleven. De conference bracht een non-stop 24 uur durend live programma vanaf verschillende locaties op de wereld. Meer dan 200 sprekers presenteerden keynotes, panels, interviews en workshops.

Missie Women in Tech

Met 17.000 leden die snel in aantal toenemen, is Women in Tech een internationale organisatie met een dubbele missie: de genderkloof dichten en vrouwen helpen technologie te omarmen. Ayumi Moore Aoki, oprichter van Women in Tech – Global Movement, vertelt: “We leven in ongekende tijden, waarin onze fysieke ruimte wordt uitgedaagd en beperkt, ongeacht geslacht, leeftijd of nationaliteit. Daarom willen we een gesprek stimuleren met vrouwen in de technologie.”

Werkzaamheden De Bruijn PR

De Bruijn PR verzorgde de media aankondiging voor de Women in Tech conference. Het nieuws werd breed opgepakt door zowel IT als management media. Opzij Magazine publiceerde een verslag van het event na afloop in hun dubbeldikke zomernummer. Mede dankzij de publiciteit had Nederland het op vier na grootste aantal deelnemers van alle 25.000 kijkers wereldwijd. Een mooie opdracht met een belangrijke missie!

PR lancering: 24 hour virtual conference voor Women in Tech

Meer cases in de IT lezen? Lees de case over FieldBuddy, een innovatieve en slimme softwareoplossing.