Professionele uitstraling voor Groeneveld Coaching en Training

Website Groeneveld Coaching en Training

Conny Groeneveld geeft training en coaching aan zorginstellingen. Ze begeleidt teams in de zorg- en onderwijssector bij zingevende en resultaatgerichte veranderingsprocessen. In samenwerking met Martine van Content voor Elkaar ontwikkelden we een eigentijdse en professionele uitstraling voor haar website.

We bepaalden samen het thema, design en de bijbehorende content. We optimaliseerden de teksten conform SEO richtlijnen. In een kort tijdsbestek ontwikkelden we een nieuwe website. Na het opleveren van de website hebben we een korte WordPress-workshop aangeboden met tips en trics waardoor Conny nu zelf de website kan beheren en vullen met nieuwe content, zoals blogs.

De Bruijn PR heeft naast de verplichte content, een super mooie website voor mij ontwikkeld. Ik ben blij met mijn visitekaartje.”

Update logo

Daarnaast verdiende het logo van Groeneveld Coaching en Training ook een update. Onze vormgever Jeannet (Designkracht) gaf het bestaande logo een aantal touch ups waardoor het geheel weer professioneel en eigentijds oogt.

Het resultaat

Conny vertelt over haar nieuwe website: “Ik wil dat mijn website echt mijn visitekaartje is! Voor mijn audit van het CRKBO, waarvan ik een keurmerk krijg om BTW vrij trainingen aan te bieden aan zorginstellingen, had ik snel een professionele website nodig. Voor mij was het erg belangrijk dat mijn privacy verklaring, algemene voorwaarden en klachtenprocedure duidelijk zichtbaar zijn. De Bruijn PR heeft naast de verplichte content, een super mooie website voor mij ontwikkeld. Ik ben blij met mijn visitekaartje.”

Benieuwd naar het resultaat? Check de nieuwe website van Conny.