Skibrillenmerk ANIMØ viert het skileven met een nieuwe collectie voor volwassen én kinderen

Skibrillenmerk
Amsterdam, 12 december, 2022 – Het Nederlandse skibrillenmerk ANIMØ lanceert niet alleen een nieuwe lijn skibrillen voor volwassenen, maar komt ook met een nieuwe collectie voor kinderen. ANIMØ biedt de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit. Door te focussen op design, functionaliteit en variatie.

ANIMØ is in 2020 opgericht door skiliefhebbers met een gedeelde passie voor skiën en stijl. Skibrillen zijn voor veel skiërs een bijzaak. Goggle gaps, een verkeerde lens als het sneeuwt óf designs die niet matchen met outfits: in één woord zonde. Volgens ANIMØ kan dit anders, beter en bovenal stijlvoller. ANIMØ is waar stijl en kwaliteit samenkomen. Het draait om die ultieme combinatie tussen bril en outfit. Daarom heeft ANIMØ veel verschillende designs, voor verschillende mensen en momenten.

Na de succesvolle marktintroductie van vorig seizoen zijn er vijf nieuwe ontwerpen aan de collectie toegevoegd. Naast de populaire designs zoals ‘Black Mamba’, ‘Bluebird’ en de opvallende ‘Leopard’ omvat de nieuwe collectie o.a. de unieke ‘Swordfish’ en de ‘Gecko’. Elke klant die voor €125 een skibril aanschaft krijgt het complete pakket met extra lens, een hardcase en lensbeschermers.

Lancering ANIMØ MINI én ANIMO JUNIOR collectie

ANIMØ verkoopt vanaf nu naast de volwassenencollectie een volledige skibrillencollectie voor kinderen. Hierbij is veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste pasvorm van de bril in combinatie met de helm. Hierdoor worden goggle gaps en scheef zittende brillen vermeden. De collectie heeft een strak en uniek design met ontwerpen van o.a. de Amsterdamse designer Michelle de Boer. De ANIMØ MINI collectie is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en kent twee soorten in het fluoriserend roze of blauw. De ANIMØ JUNIOR collectie is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar en kent maar liefst 7 verschillende designs. Thomas Stuiver, General Manager van ANIMØ, zegt hierover: “Niet alleen volwassenen hebben een eigen smaak, ook kinderen zijn uniek en verschillend.” De klassieke modellen van ANIMØ zijn naar een kleiner formaat omgetoverd. Ook zijn er drie unieke ontwerpen voor de kinderen beschikbaar: de ‘The Rocket, ‘The Tiger’ en ‘The Rainbow.

ANIMØ in uw winkel(s)?

Na een succesvol eerste seizoen zoekt ANIMØ partners in de wintersport-retail: “Wij zijn ervan overtuigd dat ons product een mooie aanvulling is op het assortiment, gezien de prijs-kwaliteit verhouding en het feit dat wij een totaalpakket verkopen. Daarnaast is onze kindercollectie heel vernieuwend. Neem vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden en meer informatie.”