Softwarebedrijf FieldBuddy breidt uit met React-Native developer

Matias Mateu Ayala

Amsterdam, 16 juli 2019 – Matias Mateu Ayala (33, foto) is gestart als React-Native developer bij softwarebedrijf FieldBuddy in Amsterdam. De van oorsprong Argentijnse Ayala wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten voor de fieldservice oplossing voor verschillende organisaties. 

Hiervoor was Ayala zeven jaar werkzaam bij Mobile Innovations in Madrid als Technical Support Specialist. In die functie leverde hij onder andere support voor diverse mobiele apps (iOS en Android). Bij FieldBuddy zal Ayala zich voornamelijk focussen op de doorontwikkeling van de front- en backend van de fieldservice oplossing. Daarnaast zal hij de projectmanagers ondersteunen bij het monitoren, rapporteren en ontwikkelen van nieuwe functies.
FieldBuddy is een product van Salesforce Consulting Partner Intigris en heeft als missie om bedrijven slimmer te laten werken door gebruik te maken van informatietechnologieën. FieldBuddy bestaat sinds 2013 en is de laatste jaren fors gegroeid. Naast klanten in het MKB werkt FieldBuddy voor organisaties als Feenstra, Topline Maatwerkbladen en Fresh Maintenance. De mobiele app van FieldBuddy biedt een complete fieldservice oplossing voor de automatisering van binnen- en buitendienst.