Sunnery James en Ryan Marciano maken nieuwe track met technische geluiden van Defensie

Sunnery James en Ryan Marciano maken nieuwe track met technische geluiden van Defensie

27 september 2021 – DJ- en producerduo Sunnery James en Ryan Marciano kondigen vandaag een nieuwe track aan. Voor het nummer haalden zij unieke technische geluiden op achter de schermen van Defensie. Met de tofste geluiden produceren zij een speciale track als muzikale ode aan de technici van Defensie. 22 oktober is de officiële lancering van deze track op Armada Music met een muziekvideo. De komende maand kunnen mensen op het YouTube kanaal van Armada Music de productie van de muziek volgen tot aan de uiteindelijke lancering.

De track van Sunnery James & Ryan Marciano wordt ingezet als onderdeel van de campagne: The Sound of Tech. De komende periode is online te zien hoe de DJ’s de geluiden bij Defensie hebben opgenomen en hoe ze deze verwerken tot een unieke track. De DJ’s zijn er zelf heel enthousiast over: “We vonden het echt gaaf om achter de schermen te gaan bij Defensie alle geluiden voor de nieuwe track op te nemen. Dit was voor ons de eerste keer dat we op deze manier een track hebben gemaakt!”
 
Alle onderdelen van de track zijn echte technische geluiden die de bijzondere wereld van de technici laten horen: van de afterburner van een F35, de motorgeluiden van gevechtsvoertuigen tot aan de sonar sounds van een onderzeeboot.
 
Technici maken de missies van Defensie mogelijk
Kris Manders, Campagnemanager bij Defensie: “Met de campagne willen we mensen inspireren om te solliciteren op een technische baan bij Defensie. We hebben heel veel interessante technische functies op allerlei niveaus. Technici zijn niet gelijk de mensen waar je aan denkt bij het werk van Defensie. Vaak acteren ze op de achtergrond en zijn het de bekende helden die in de spotlight staan: vliegers, mariniers en commando’s, voertuigbestuurders, etc. Maar zonder technici kan Defensie niet werken aan vrede en veiligheid. Alleen met werkende technologie kunnen onze missies worden volbracht.”
 
 
Contact:
Ministerie van Defensie: Kris Manders, campagnemanager
 
Ministerie van Defensie: Klaas Meijer, woordvoerder personeel
06-22446054