EcoClipper

De rederij EcoClipper is bezig met het in vaart brengen van een duurzame vloot

De rederij EcoClipper is bezig met het in vaart brengen van een duurzame vloot. Afgelopen jaar nam de aandacht voor de kwetsbaarheid van de wereldwijde logistiek en de scheepvaartindustrie toe. Bedrijven gingen daardoor op zoek naar een duurzame optie voor transport. Bovendien zette de groeiende trend voor milieuvriendelijk reizen verder door. EcoClipper biedt met de duurzame lijndienst per zeilschip een oplossing voor beide uitdagingen. De rederij gaat bestaande en nieuwe zeilschepen inzetten voor het vervoer van vracht en passagiers.

Mediabenadering voor EcoClipper

Wij verzorgden de mediabenadering rondom de start van de financieringsronde en de aankoop van het eerste zeilvrachtschip. De oproep voor investeerders verscheen op verschillende nieuwssites zoals Duurzaam Beleggen, Change en M&A.

Jorne Langelaan, oprichter van EcoClipper, is n.a.v. het persbericht over de koop van het eerste zeilvrachtschip ‘De Tukker’ ook benaderd voor interviews door o.a. BNR Zakendoen met en NH Nieuws. Het bericht verscheen aanvullend ook op nieuwssites zoals bijvoorbeeld Nieuwsblad Transport, Duurzaam Ondernemen, Binnenvaart Krant en Nautic Link.

Ook benieuwd wat mediabenadering kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.